venerdì 29 giugno 2018

WL: Gojković i Janović: Sve je bilo vrhunski, odličan turnir je iza nas

 Image result for world league water polo budapest 2018 


Vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je zlato u Svjetskoj ligi, prvo nakon 2009. godine u tom takmičenju kada je isti pehar podigla u Podgorici.

 Related image

Vladimir Gojković: "Čestitam igračima, odigrali su odlično i pokazali karakter. Počeli smo dobro u finalu, ali su promašeni zicer uticali da ne uvedemo utakmicu u mirniji tok. Bilo je i nekih isključena za koja smatram da ih nismo zaslužili, ali zaista nemam nijednu zamjerku - igrači su sve odradili vrhunski. Izvukli smo se i zasluženo osvojili titulu", rekao je Gojković.




Image result for mladjan janovic

Mlađan Janović: Igrali smo dva finala prije ovoga, u Podgorici i Nišu, bili polovično uspješni. Ovo je dobar rezultat, jer smo odigrali zaista dobar turnir. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i možemo da budemo zadovoljni svime što smo uradili u Budimpešti. Čekaju nas Mediteranske igre, neki igrači neće ići u Taragonu, a zna se da je krajnji cilj da budemo spremni za Evropsko prvenstvo. Sada možemo da slavimo, ali i da se brzo vratimo treninzima", rekao je Mlađan Janović.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers