venerdì 28 ottobre 2016

Počeo seminar vaterpolo trenera u Bijeloj


Seminar vaterpolo trenera koji će biti međunarodnog karaktera, a koji se organizuje u okviru IPA projekta prekogranične saradnje OH2O POLO u saradnji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore, počeo je danas u hotelu Park u Bijeloj i trajaće do nedjelje.
''Ovaj seminar je od velikog značaja za vaterpolo, jer je želja svih nas da ovaj sport podignemo na viši nivo. Jednom ovakvom organizacijom mislim da smo napravili korak više u odnosu na prethodne godine. Težićemo da svaki naredni put bude sve kvalitetnije. Važno je da pored prisustva iskoristimo ovaj seminar za druženje i da zajedničkim snagama podignemo nivo predavanja, kako bi u budućnosti uključili i trenere iz ostalih država. Samo tako možemo da podignemo rejting vaterpola'', kazao je direktor VPSCG Petar Porobić.
Seminar je okupio vaterpolo trenere iz crnogorskih klubova, kao i trenere vaterpolo klubova iz Dubrovačko-neretvanske županije koji participiraju u pomenutom projektu, ali i sve druge zainteresovane trenere iz Crne Gore i inostranstva. Predavanja će održati najeminentnija imena struke iz zemlje i regiona.
''Ovaj projekat se organizuje u sklopi IPA projekta prekogranične sardnje između Hrvatske i Crne Gore, odnoso u okviru našeg projekta OH2O Polo. Ovaj seminar smo organizovali u koordinaciji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore. Zahvalio bih se svim profesorima predavačima na izdvojenom vremenu i što će svoje iskustvo i znanje prenijeti na nas'', istakao je menadžer projekta OH2O POLO Miloš Mračević.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers