giovedì 7 settembre 2017

Montenegro: Mirović odabrao za Evropsko prvenstvo na Malti: Crna Gora na startu sa Hrvatskom


Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godište 2000 i mlađi (U17) od 10. do 17. septembra učestvovaće na Evropskom prvenstvu na Malti.
Trener Miodrag Mirović saopštio je spisak igrača koji će učestvovati na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.
Spisak: Andrej Bosanac, Bogdan Radnjić, Miroslav Perković, Dragoljub Đurović, Luka Murišić, Jovan Pržica, Nikola Jančić, Vuk Drašković, Danilo Radović, Marko Radanović, Martin Gardašević, Aljoša Mačić, Uroš Vučurović.
Pored Mirovića u stručnom štabu su treneri Miodrag Matković i Petar Radanović, doktor Vladimir Dedović i fizioterapeut Ivan Borović.
‘’Iza nas su duge i naporne pripreme, momci su radili odlično tokom cijelog ljeta i zadovoljan sam njihovim i radom i zalaganjem. Imali smo jaku provjeru na turniru u Nikšiću, dvanaest najjačih reprezentacija, osvojili smo taj turnir ali nas sada čeka nešto sasvim drugo. Sve te reprezentacije će biti mnogo jače, mnogo spremnije, a i mi smo u najtežoj mogućoj grupi. Cilj je plasman među osam najboljih, a onda sve zavisi od daljeg rasporeda. Ono što je sigurno jeste da će momci dati sve od sebe, da zabilježe što bolji rezultat’’, kazao je Mirović.
GRUPA A: Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, Ukrajina
GRUPA B: Španija, Italija, Rumunija, Njemačka
GRUPA C: Srbija, Malta, Gruzija, Francuska
GRUPA D: Grčka, Rusija, Slovačka, Turska
RASPORED:
10. septembar:
09:00h Mađarska - Ukrajina
17:30h Hrvatska – Crna Gora
11. septembar:
10:15h Ukrajina – Crna Gora
15:00h Hrvatska – Mađarska
12. septembar:
11:30h Hrvatska – Ukrajina
17:30h Mađarska – Crna Gora
Pobjednik grupe plasiraće se u četvrtfinale. Drugoplasirana selekcija iz naše grupe u osmini finala igraće sa trećeplasiranom iz grupe C, a trećeplasirana selekcija iz naše grupe u osmini finala igraće sa drugoplasiranom iz grupe C.
ČETVRTFINALA:
14. SEPTEMBAR:
12:00h D1 – A2/C3
16:00h B1 – C2/A3
17:30h C1 – B2/D3
19:00h A1 – D2/B3

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers