giovedì 13 aprile 2017

MONTENEGRO: U subotu kreće finalna serija prvenstva Crne Gore: PVK Jadran Carine i VK Budva

Image result for vaterpolo savez crne gore

Image result for vaterpolo savez crne gore    Image result for vaterpolo savez crne gore
Vaterpolisti Jadran Carina i Budve u subotu će početi borbu za titulu prvaka Crne Gore. U finalu igra se na tri pobjede, a domaćin prvog meča biće branilac trofeja, hercegnovski Jadran Carine.
Trener hercegnovskog tima, Vladimir Gojković, kazao je da je Jadran favorit i da ne bježi od te uloge.
"Ulazimo kao favoriti i tako ćemo se i postaviti. Ne bježimo od te uloge, ali ćemo to shvatiti na najozbiljniji način. Dobro se poznajemo. Želimo da osvojimo titulu i sve ćemo uradii da to i ostvarimo", kazao je Gojković na konferenciji za novinare.
On je naglasio da njegov tim sigurno neće potcijeniti rivala, podsjećajući da je Budva u proljećnom dijelu sezone odigrala dosta kvalitetnih mečeva.
"Razmišljamo samo o prvoj utakmici, želimo da ostvarimo prvu pobjedu i odbranimo prednost domaćeg terena. Želimo da odradimo posao što je prije moguće, ali idemo korak po korak. Cilj je trofej", kazao je Gojković.
Jadran Carine i Budva bili su rivali u finalu Kupa Crne Gore, a trofej je pripao hercegnovskom timu. Trener Budve, Drago Pejaković, kazao je da je njegov tim imao uspješnu sezonu i da je na svim frontovima ostvario svoje ciljeve.
"Sam plasman u finale je uspjeh za nas. Jadran je favorit u finalu, igramo protiv ekipe koja je kroz Jadransku ligu i Ligu šampiona pokazala da vrijedi, da ima visok ritam igre i veliki broj zamjena. Igrali su finale Jadranske lige, a mi smo se broili za opstanak. Dosta utakmica smo odigrali kvalitetno, napravili smo dosta iznenađenja i ljudski je da se nadamo da možemo u nekim od tih utakmica da iznenadimo", kazao je Pejaković.
On je naglasio da je ljudski nadati se da Budva može pružiti iznenaditi rivala i produžiti finalnu seriju.
"Favorit je Jadran, ali probaćemo da iznenadimo makar u jednom meču",rekao je Pejaković.
Jadran i Budva četvrtu godinu uzastopno igraće u finalu plej-ofa. Meč je na programu u subotu. 

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers