martedì 22 dicembre 2015

Savić: Za mene su svi isti



Za selektora svetskih i evropskih prvaka, Dejana Savića, svi vaterpolisti imaju šansu da se nađu među 13 odabranih na EP od 10. do 23. januara u Beogradu. Trofejni kormilar će tim za spektakularni šampionat u „Kombank areni“ saopštiti tek kada završi pripreme u Atini sa Grcima.
Zvanično, tim je trebalo da se zna još 15. decembra. Ali, nezvanično to se radi pred prvu utakmicu na šampionatu. Imamo 19 igrača na pripremama, svako ima svoju šansu, svako će imati priliku da se nametne. Svi su jednaki, a posle Atine, 6. jaunara saopštiću tim – ističe Dejan Savić za Novosti.
Da li sprema neko iznenađenje u ekipi to samo zna kormilar Srbije. O tome sada izbegava da govori, a smatra da su tri nedelje, ipak, dovoljne da se ekipa pripremi za Šampionat na kojem juri treće uzastopno, ukupno sedmo evropsko zlato.
Sve reprezentacije su u istom položaju. Na turniru ćemo videti koja će selekcija biti psihološki spremnija. U odnosu na „letnje pripreme“, sada će akcenat biti na igri, radićemo na taktičko-tehničkim stvarima. Normalno, nećemo zapostaviti ni fizički deo priprema, a za to su zaduženi Vladimir Pavlović i Aleksandar Janik – ističe Savić.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers