domenica 16 agosto 2015

Veliki uspjeh selekcije 2000. godište - Crna Gora osvojila turnir "Darko Čukić"

Kadeti Crne Gore osvojili turnir “Darko Čukić”

Na IX memorijanom turniru "Darko Čukić" u Kragujevcu reprezentacija Crne Gore godište 2000. i mlađe osvojila je I mjesto. Izabranici trenera Nenada Vukanića savladali su u finalu Mađarsku 8:6 (3:2, 2:0, 1:3, 2:1).
Po dva gola za Crnu Goru postigli su Krivokapić i Mitrović, a po jedan Vušković, Mačić, Murišić i Đurović. Kod Mađara tri gola postigao je Fekete, Meleg dva a Bakša jedan.
Prije Mađarske, naša selekcija bila je bolja od Singapura, Njemačke, Bugarske, Turske, Italije i Gruzije.
"Nadam se da će djeci ova pobjeda biti potstrek za dalje bavljenje sportom i da će početi da sanjaju i neke veće uspjehe. Al najvažnije od svega je da shvate da se rad i zalaganje uvjek vrate dobrom i da će im takav odnos prema obavezama pomoći da se u budućnosti ostvare u kom god zanimanju i da postanu dobri i vrijedni ljudi", kazao je trener Vukanić.

Rezultati:
Finale za prvo mjesto: Crna Gora – Mađarska 8:6Finale za trece mjesto: Srbija – talija 14:8Finale za peto mjesto: Hrvatska – Turska 10:6Finale za sedmo mjesto: SAD – Nemačka 10:7Finale za deveto mjesto: Slovačka – Gruzija 9:5Finale za jedanajesto mjesto: Australija – Bugarska 17:1Finale za trinajesto mjesto: Francuska – Singapur 13:4
Konačan plasman: 
1. Crna Gora
2. Mađarska
3. Srbija
4. Italija
5. Hrvatska
6. Turska
7. SAD
8. Nemačka
9. Slovačka
10. Gruzija
11. Australija
12. Bugarska
13. Francuska
14. Singapur

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers