giovedì 13 agosto 2015

Bušlje u Posilipu, Ranđić potpisao za Jadran


Kraj prelaznog roka polako se približava, a u prethodnih dana realizovano je nekoliko transfera. Bivši igrač Vojvodine, Miroslav Ranđić, novi je igrač Jadrana iz Herceg Novog, koji će sa Borisom Zlokovićem i Nikolom Janovićem pokušati posle dužeg vremena da se plasira u Ligu šampiona. Dugogodišnji vaterpolista Juga, Andro Bušlje, posle 13 godina promenio je klub i u narednoj sezoni braniće boje Posilipa.
Ranđić je karijeru počeo u Kikindi, a pored Vojvodine, nastupao je i za francuski Marsej, odnosno rumunsku Steauu.
– Smatramo da će svojim igramo opravdati ukazano poverenje, te da će doprineti efikasnosti ekipe prije svega u napadu kako svojim golovima tako i asistencijama po kojim je poznat. Miroslav se odmah nakon potpisivanja priključio pripremama ekipe, s obzirom da nas za tri sedmice očekuje prvi turnir Lige Šampiona u Herceg Novom – navodi se u saopštenju kluba iz Herceg Novog.
Dosadašnji bek Juga i reprezentativac Hrvatske, Andro Bušlje, odlučio je da posle 13 sezona u Dubrovniku, promeni klub i potpiše za italijanski Posilipo. Bušlje je sa Jugom osvojio sve što se moglo osvojiti: devet titula šampiona države, šest nacionalnih kupova, Ligu šampiona, Kup Evrope i Superkup Evrope.
– Došlo je do rastanka nakon trinaest godina. Ove sezone otišlo je nas par starijih i to je normalno, takav  je to posao. Moram istaknuti da sam izuzetno ponosan na vreme provedeno u Jugu. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti,  bili smo odlična ekipa i to se ne zaboravlja. Sad okrećem novu stranicu u životu. Potpisao sam ugovor s Posillipom na godinu dana i nadam se da ću ga odradit na obostrano zadovoljstvo – rekao je Andro za zvanični sajt Juga.
Dodajmo i da se u Marselj vratio Nikolas Konstantin-Bikari, centar koji je prošle sezone igrao upravo u Jugu. On je u klub stigao umesto Dzona Mana, koji se vratio u Ameriku.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers