domenica 21 maggio 2017

MONTENEGRO


Vaterpolo reprezentacija Crne Gore sastavljena od igrača iz domaćih klubova, potencijalnih kandidata za ''A'' selekciju, odradila je večeras u Nikšiću i drugi sparing meč sa aktuelnim prvakom Evrope, dubrovačkim Jugom, koji se na olimpijskom bazenu 'SC''Nikšić'' priprema za završni turnir Lige šampiona.
Na pripremama su: Stefan Kovačević, Đurđić Bogdan, Mitrović Blažo, Ćetković Petar, Vujašević Bogdan, Manojlović Lazar, Rašković Dimitrije (VK Budva), Matković Dušan, Brguljan Matija, Kriještorac Dimitrije, Popović Miloš (VK Primorac), Perković Miroslav (VA Cattaro), Mijušković Petar, Gradašević Filip, Kandić Slaven, Vidović Stefan, Banićević Bojan, Pješivac Stefan, Popadić Vlado, Spaić Vladan, Ukropina Aleksa, Tešanović Petar, Banićević Dušan, Radović Đuro i Moskov Nikola (PVK Jadran Carine).
Naša reprezentacija u subotu napušta Nikšić, a od poneđeljka nastaviće pripreme u Herceg Novom zajedno sa reprezentacijom Kazahstana. Direktor VPSCG Petar Porobić je u razgovorima sa predstavnicima ruske federacije dogovorio dolazak reprezentacije Rusije koja će u Herceg Novom zajedno trenirati sa našom selekcijom od 1. do 13. juna. Takođe, selekcija Francuske odradiće pripreme za Svjetsko prvenstvo u Herceg Novom od 4. do 9. juna.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers