venerdì 3 ottobre 2014

Arena sport prenosi Regionalnu ligu

Arena sport prenosi Regionalnu ligu





Upravni odbor Triglav Regionalne vaterpolske lige;donio je odluku prema kojoj seHrvatskom telekomu (Arena sport) ustupaju TV prava na utakmice u razdoblju od tri godine.
HT se ovim obvezuje na produkciju i emitiranje najmanje 28 utakmica u dijelu natjecanja kroz 22 kola, a na teritoriju Hrvatske uz kanale Arena sporta osigurat će emitiranje utakmica TRVL i kroz signal Sportske televizije čime se garantira nacionalna pokrivenost. Jednako tako, HT će u cijelosti realizirati i Final Four Regionalne vaterpolske lige -ističe se nakon sastanka Upravnog odbora TRVL u Herceg Novom
Svaki prijenos utakmice sastojat će se od uvodnog dijela do 15 minuta, a završavati izjavama trenera. Zanimljivo je da će se za svako kolo raditi pregled tjedna u trajanju od 15 do 30 minuta.Hrvatski telekom je svoju ponudu temeljio na želji da dugoročno i strateški razvija suradnju na način da će osigurati stalni televizijski termin za kojeg smatra da će sve utakmice uživo ostvariti dobru gledanost te tako služiti popularizaciji sporta. U tu svrhu stavit će sve tehnološke resurse u funkciju koji mogu povećati doseg, uključivo i OTT platformu kojom će se prijenosi osigurati svim ljubiteljima vaterpola s ovog područja, a koji žive i rade negdje po svijetu i omogućiti praćenje i gledanje utakmica uživo ili uz odgodu.
Novost je i organizacija Telekom Kupa kojim se kao novim i zanimljivim natjecanjem zajedno sa Savezima želi pokrenuti te osigurati atraktivne utakmice u zemljama regije koje reprezentacije ovih zemalja i zaslužuju.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers