lunedì 16 novembre 2015

Montenegro: održan trening potencijalnih kandidata za seniorsku reprezentaciju



Zbog otkazivanja utakmice drugog kola Preliminarnog dijela Svjetske lige između vaterpolo reprezentacija Francuske i Crne Gore, koja je trebalo da bude na programu u utorak 17. novembra, večeras su na bazenu Instituta ''Dr Simo Milošević'' održane pripreme potencijalnih kandidata za seniorsku vaterpolo reprezentaciju Crne Gore.
Prisustvovali su vaterpolisti:
Jadran Carina: Slaven Kandić, Stefan Vidović, Vlado Popadi, Stefan Pješivac, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Petar Tešanović.
Budve: Bogdan Đurđić, Miloš Konatar, Blažo Mitrović, Petar Ćetković, Bogdan Vujašević.
Primorca: Arsenije Stanović, Nikolas Saveljić, Janko Krivokapić, Uglješa Vukasović, Dimitrije Kriještorac.
Partizana: Danilo Adžić.
Trening su vodili selektor Vladimir Gojković, zatim članovi stručnog štaba Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac.
''Nakon otkazivanja utakmice u Nionu, zbog terorističkih napada u Parizu, odlučili smo da ovaj termin rezervisan za reprezentaciju iskoristimo da okupimo igrače koji su potencijalni kandidata za seniorsku vaterpolo selekciju. Zbog obaveza klubova raspored je veoma zgusnut, i imamo jako malo prostora da se na ovaj način okupimo i radimo sa reprezentativcima. No, i ovo malo vremena koje provedemo zajedno iskoristićemo ga na pravi način, jer je nama svako okupljanje od velikog značaja. Kao što znate 1. decembra nas očekuje duel sa Srbijom u Budvi, a 14. decembra počinju zvanično pripreme za Evropsko prvenstvo. U startu nećemo imati sve igrače na raspolaganju, a kompletni ćemo biti 18. decembra kada putujemo za Zadar na pripreme'', kazao je selektorVladimir Gojković.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers