martedì 10 novembre 2015

VUJASINOVIĆ U ŠOKU Igraču Partizana fakultet preči od meča sa Pro Rekom!

Vaterpolisti Partizana u nedelju su odigrali utakmicu osmog kola Regionalne lige protiv Jadrana, a u ponedeljak su se uputili u Italiju gde ih u sredu očekuje duel sa Pro Rekom u Ligi šampiona, ali bez Nikole Jakšića koji ima obaveze na fakultetu.
"Nikola Jakšić ne putuje u Italiju. Izabrao je da obaveze na fakultetu postavi kao prioritetne u odnosu na duel sa velikim šampionima. Ali, šta je, tu je. Vodim momke kojima je ova utakmica na prvom mestu", rekao je za "Sportski žurnal" sa čuđenjem trener vaterpolista Vladimir Vujasinović posle poraza od Jadrana sa 12:10.
 


Reprezentativac Srbije Nikola Jakšić potvrdio je da su obaveze na fakultetu razlog njegovog neodlaska u Italiju na meč sa Pro Rekom.
 
"Tačno je, imam obaveze na fakultetu i zbog njih neću moći da igram protiv Pro Reka. Studiram na Pravnom fakultetu, ovo mi je prva godina. Čeka me bitan kolokvijum iz Rimskog prava i ne bih da ga propustim. Na fakultet dolazim kao odličan đak, dobro sam raspoložen, ali ima vremena da se to raspoloženje pokvari", kroz osmeh je za "Blic" rekao Jakšić.
 
Kako kaže, nije naišao na zamerke iz matičnog kluba.
 
"Rekao sam to i ljudima u klubu, nisu mi ništa prebacili. Video sam neke izjave trenera Vujasinovića i nemam komentar na njih", dodaje Jakšić.
 
Iako bi Partizan svakako teško mogao da dođe do dobrog rezultata protiv Pro Reka, Vujasinović žali što Jakšić nema sportski motiv da igra protiv najboljih.
 
"Na meni je da to rešim, raščistim sa tim ko hoće, a ko ne da se bori za ovaj klub", poručio je Vujasinović. 

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers