mercoledì 14 maggio 2014

ODLUKE SU DONIJETE:Kazne: Lazoviću četiri meča suspenzije, Ukropini i Ćetkoviću tri. Popovic suspendovan do okončanja disciplinskog postupka.


Takmičarska komisija je skoro dva dana nakon drugog meča finalne serije između Budve i Jadrana i masovne tuče izrekla kazne igračima koji su bili akteri incidenta.
Golman Budve Dejan Lazović je kažnjen sa četiri meča neigranja i 300 eura, isti novčani iznos moraće da plati i njegov saigrač Petar Ćetkovičć, kao i mladi igrač Jadrana Aleksa Ukropina, s tim što će njih dvojica biti na hlađenju tri utakmice.
To su i najveće kazne, jer su ostali prošli s utakmicom suspenzije - Marko Konatar, Aleksandar Radanović i Stefan Kovačević (Budva) i Bojan Banićević (Jadran) uz meč kazne će platiti i po 100 eura, a sankcije nisu zaobišle ni Miljana Popovića.
Lider Budvana, koji je prvobitno prošao nekažnjeno iako je udarao protivnika, kažnjen je na osnovu video snimka, i kako se navodi u Biltenu dostavljenom medijima - suspenduje se do okončanja disciplinskog postupka.
Sve ovo znači da će Budva biti oslabljena u sjutrašnjem trećem meču ova dva rivala koji se igra u Herceg Novom.
Ako Jadran pobijedi osvojiće titulu prvaka države.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers