lunedì 22 dicembre 2014

Jadran HN osvojio KUP Crne Gore



Budva – Jadran HN 5:7 (1:3, 3:2, 1:0, 0:2)
Bazen ''Dragan Trifunović'' Budva, Sudije: Abramović, Obradović, Delegat: Adžić
Budva: Kralj (9 odbrana) (kapiten), Vukmirović, Vujašević, Ćetković 1, Kovačević, Marko Konatar 1, Radanović, Tešanović, Tenžera, Murišić 1, Radunović 1, Đurđić , Miloš Konatar, Mitrović 1. Trener Nebojša Milić.
Jadran HN: Kandić (8 odbrana), Ukropina, Popadić 2 , Sekulić (kapiten), Vidović 2, Porobić, Banićević 1, Sarić 2, Latinović, Spaić, Drašković , Pješivac, Popović, Giga. Trener: Vladimir Gojković
Igrač više: Budva 9 (3), Jadran HN 8 (3), Peterci: Budva 0 (0), Jadran HN 0 (0).
Sudije: Abramović, Obradović, Delegat: Adžić
Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana četvrti put uzastopno pobjednici su Kupa Crne Gore. Jadran je večeras u Budvi, u revanš meču finala, savladao istoimeni domaći tim 7:5 (3:1, 2:3, 0:1 i 2:0) i sa 2:0 u pobjedama osvojio trofej. Hercegnovski tim istim rezultatom dobio je i prvi međsobni duel u Igalu. Jadran, je osim posljednje četiri godine, Kup Crne Gore osvajao i 2006. i 2007. godine.
''Čestitam Jadranu na zasluženoj pobjedi. Na početku smo napravili par grešaka koje su nam se kasnije osvetile. Nijesmo uspjeli utakmicu od starta da držimo u egalu. Primili smo par golova iz kontre. Borili smo se do kraja, momci su dali sve od sebe, ali ovog puta to nije bilo dovoljno. Moramo da nastavimo da treniramo, da ispravimo greške koje su očigledne'', kazao je trener Budve Nebojša Milić.
''Čestitao bih Budvi na dvije korektne utakmice. Bojao sam se poslije brojnih propuštenih šansi u Herceg Novog, ali večeras je odbrana bila na velikom nivou. Napad nije baš funkcionisao kako treba, i to ćemo analizirati u narednom periodu. Stvaramo šanse, a završnica loša, to moramo popraviti. Ali, čestitam igračima, koliko rade i treniraju, vratilo im se na najbolji mogući način'', poručio je trener Jadrana Vladimir Gojković.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers