venerdì 19 dicembre 2014

KUP CG: Jadran slavio u prvom meču




Jadran HN - Budva 7:5 (1:1, 2:1, 2:2, 2:1)
Bazen Instituta Igalo, Sudije: Matijašević, Đurašković, Delegat: Avramović.
Igrač više: Jadran HN 14 (3), Budva 11 (1), Peterci: Jadran HN 0 (0), Budva 0 (0).
Jadran HN: Kandić (7 odbrana), Ukropina 3, Popadić 2, Sekulić (kapiten), Vidović 1, Porobić, Banićević, Sarić, Latinović, Spaić, Drašković 1, Pješivac, Popović, Gardašević. Trener: Vladimir Gojković
Budva: Kralj (11 odbrana) (kapiten), Vukmirović, Vujašević, Ćetković 1, Kovačević, Marko Konatar 1, Radanović, Tešanović, Tenžera, Murišić 1, Radunović 1, Đurđić 1, Miloš Konatar, Mitrović.Trener Nebojša Milić.
Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog trijumfovali su u prvom meču finala Kupa Crne Gore. Ekipa Vladimira Gojkovića je pred svojim navijačima slavila protiv Budve 7:5. Revanš je u nedjelju u Budvi od 21 sat.
Dugo se čekalo na prvi gol, tek nakon šest minuta pogodio je Ukropina za vođstvo Jadrana, a nešto kasnije Radunović je poravnao rezultat što je i bio ishod prve četvrtine. Istakao se golman Budve Kralj koji je sa nekoliko odličnih intervencija čuvao nerješen rezultat, nije zaostajao ni Kandić, pa smo treći gol na meču vidjeli tek nakon šest minuta druge četvrtine. Strijelac za novo vođstvo Jadrana bio je Popadić sa igračem više. Sjajnim pogotkom Đurđić je poravnao na 2:2, istom mjerom revanširao mu se Vidović za 3:2, a to je bio  rezultat nakon drugog dijela.
Na startu treće četvrtine Budva je iskoristila igrača više i preko Ćetkovića poravnala na 3:3. Ukropina je odlično isplivao kontru, izašao sam ispred Kralja i pogodio za 4:3. Novo izjednačenje Budvi donio je Murišić, a onda je uslijedio duži period bez gola. Novo vođstvo Jadranu donio je Popadić sa igračem više na asistenciju Ukropine. Pred posljednjih osam minuta domaćin je vodio 5:4.
Posljednju četvrtinu otvorio je fenomenalnim golom Ukropina za vođstvo Jadrana od 6:4. U finišu meča Konatar je sjajnim udarcem smanjio na 6:5. Drašković je vratio +2 domaćinu u posljednjem minutu, na kraju 7:5 za hercegnovski tim.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers