giovedì 10 aprile 2014

Jadranska liga: Budva dočekuje Branik, Primorac sa Medvešćakom

Jadranska liga: Budva dočekuje Branik, Primorac sa Medvešćakom

Jadranska liga za vaterpoliste ulazi u završnicu. Danas se igraju mečevi pretposljednjeg, 21. kola, a u bazen će dva od tri crnogorska predstavnika.
RM0 3023 300x198 Jadranska liga: Budva dočekuje Branik, Primorac sa MedvešćakomBudva u ulozi apsolutnog favorita dočekuje Branik, dok Primorac gostuje Medvešćaku. Jadran igra sjutra, kada u derbiju dočekuje Mladost.
Apsolutni favoriti
Budva ima zicer protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli, pa bi sve osim sigurne pobjede nad Branikom bila senzacija.
- Naravno, idemo na pobjedu. Najbitnije je da se što bolje uklopimo i počnemo spremati za domaće prvenstvo jer su nas u posljednje pratili svakakvi pehovi i u ovoj sezoni smo odigrali samo četiri utakmice u punom
Sastavu. Imamo jos dvije utakmice u Jadranskoj ligi koje ćemo, po mojoj procjeni, rutinski odigrati. Onda dolazi ono što svi očekujemo, a to je osvajanje prvenstva – kazao je Nikola Marković.
Primorac rasterećen
U taboru Primorca ističu da rasterećeno dočekuju duel sa Medvešćakom, ali da to ne znači da nemaju pobjedničkih ambicija.
- Poslije pobjede protiv POŠK-a nemamo veliki pritisak. Došli smo u Zagreb sa željom da se nadigravamo. Trijumf bi nam donio sedmo mjesto, što bi bio bolji plasman od prošlogodišnjeg. Ako budemo svi na potrebnom nivou možemo do tri boda – rekao je trener Veljko Uskoković.

Raspored

Danas
18.00 – Medvešćak – Primorac
19.00 – Budva – Branik
19.00 – Šibenik – Jadran ST
19.00 – Jug – POŠK
20.30 – Mornar – Primorje
Nedjelja
19.00 – Jadran – Mladost

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers