domenica 27 aprile 2014

Primorac pobijedio, majstorica u Budvi

Primorac  - Budva       (3-2,  2-1,  1-2,  1-0)    7-5

KOTOR – Plivalište ,,Nikša Bućin“. Gledalaca: 500. Sudije: P. Abramović i J. Kontić (obojica iz Kotora). Igrač više: Primorac 11-2, Budva 7-0. Peterci: Primorac 1 (1).
PRIMORAC: U. Brguljan, Kudaba 1, Lučić  2, Danilović 2, M. Brguljan, Đurović, Krivokapić, Tešanović, Mačić, Murišić 1, Vukasović, Saveljić, Kralj (pet odbrana), Adžić 1. Tr. Pejakovic drago
BUDVA: Lazović (pet odbrana), Vukmirović 2, Đurđić, Ćetković 1, Kovačević, Vujašević, Konatar, Popović, Marković 1, Radunović, Ivančević, Paškvalin 1, Zubac, Radanović. Tr. Uskokovic Veljko
primorac 300x168 Primorac pobijedio, majstorica u BudviKo će igrati u finalu plej-ofa prvenstva Crne Gore, Primorac ili Budva, znaće se 30. aprila poslije majstorice koja će biti odigrana u Budvi. Kotorani su sinoć pobijedili u igri koja brine pristalice oba tima, posebno u napadu sa igračem više, gdje su i jedni i drugi pokazali zabrinjavajuću neefikasnost.
Domaćin je djelovao motivisanije, Budva je igrala bez kažnjenog Sergeja Lobova, a domaći sastav je kod vođstva 5:3 propustio priliku da se odlijepi. U finišu te četvrtine Budva nije iskoristila čak dva igrača više, ali je u trećoj dionici uspjela da izjednači na 5:5. Primorac je potom iz peterca, koji je izborio Murišić, a realizovao Danilović, došao do odlučujućeg vođstva. Konačan rezultat postavio je Lučić svega 12 sekundi prije kraja.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers