lunedì 25 maggio 2015

Montenegro: Počinju pripreme, PEROVIĆ - reće zagrijavanje za SP


Pripreme vaterpolo reprezentacije Crne Gore za Svjetsko prvenstvo u Kazanju zvanično će početi u utorak 26. maja u 10 sati na zatvorenom bazenu u Budvi.
Pripreme će početi devet reprezentativaca, dok će se ostali priključivati nakon završenih klupskih obaveza.
Pripreme u utorak počeće: Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Filip Klikovac, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Jovan Sarić, Stefan Pješivac, Bogdan Đurđić i Nikola Murišić.
’’U principu to su igrači koji su ranije završili klupske obaveze. Sa njima počinjemo ovu sedmicu, i odradićemo osam treninga. Očekujem već početkom sljedeće neđelje da se taj broj poveća. To je neki broj od 16 igrača koji će trenirati do 10. juna, kada dolaze igrači koji igraju F6 Lige šampiona, i kada počinje okupljanje za Kanadu. Ti igrači po završetku svojih obaveza dobili su od 7-10 dana odmora, ali već moramo početi da se pripremamo za Svjetsko prvenstvo’’, kazao je selektor Ranko Perović.
Šanse da kapiten Nikola Janović bude u sastavu za Svjetsko prvenstvo u Kazanju su jako male.
’’Na F6 Lige šampiona je pet crnogorskih igrača, međutim Antonio Petrović sigurno neće igrati za reprezentaciju na SP. Što se tiče kapitena Nikole Janovića, on će preskočiti Kanadu, ali i 90 odsto neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Kazanju. Nikola ima 35 godina, imao je izuzetno napornu sezonu u Jugu, i potreban mu je odmor. Ivović, Lazović i Čučković nakon završetka Lige šampiona pridružiće se reprezentaciji. Za odlazak u Kanadu trebalo bi da budemo kompletni. Kako se ko bude pridruživao od reprezentativaca tako ćemo podizati nivo rada, u smislu taktičko-tehničke obuke’’, istakao je selektor Perović.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers