domenica 20 settembre 2015

LŠ kvalifikacije: Budva ispustila pobjedu protiv RadničkogVaterpolisti Budve poraženi su danas u Hanoveru od Radničkog iz Kragujevca 8:7 (1:3, 1:1, 2:2 i 4:1), u utakmici posljednjeg, trećeg kola turnira druge runde kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Budva je ranije izgubila sve šanse za plasman u plej-of, a nastup je završila sa tri poraza na posljednjem mjestu. U prva dva kola poražena je od od mađarskog Solnoka 19:5 i Hanovera.

Crnogorski predstavnik bio je blizu prvog trijumfa, tri puta imao je prednost od tri gola (3:0, 5:2 i 6:3), a vodio je i 7:5, četiri i po minuta priije kraja meča. Sam finiš meča pripao je Radničkom, koji je serijom od tri uzastopna gola napravio preokret i došao do prve pobjede na turniru.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Rade Joksimović i Marko Martinić sa po dva gola, dok su po jedan postigli Nino Blažević, Edi Alijagić, Vukašin Ganić i Luka Bošić. Dvostruki strijelci za Budvu bili su Blažo Mitrović i Bogdan Vujošević, dok su se po jednom upisali Milorad Radunović, Petar Ćetković i Bogdan Đurđić.

Plasman u plej-of izborili su Solnook i domaćin, Hanover.

Radnički - Budva 8:7 (1:3, 1:1, 2:2 i 4:1)

Radnički: Šefik, Blažević 1, Joksimović 2, Martinić 2, Stanojević, Alijagić 1, Lekić, Ganić 1, Bosić 1, Živadinović, Tomašević, Dobožanov.

Budva: Lazović, Manojlović, Tomanović, Vujašević 2, Mitrović 2, S. Ćetković, Radunović 1, Đurđić 1, Kovačević, Radanović, P. Ćetković 1, Franeta, Konatar.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers