venerdì 20 marzo 2015

PEROVIĆ: Pozitivna stvar je odlična partija Ukropine

Aleksa Ukropina

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović kazao je nakon poraza od Hrvatske u Budvi, da nije lako spremiti ekipu za dan, a posebno je istakao odlično izdanje mladog Ukropine.
''Vidjelo se večeras da su igrači iscrpljeni, ima nekoliko espremnih, nekoliko sa sitnim povredama. Sve to otežava rad. Skupimo se u dva dana, igrači se vide na kratko, i to nije lako. Ima oscilacija u fizičkoj spremi. Pozitivna stvar večeras je Ukropina, koji je odigrao fenomenalnu utakmicu. Dozvolili smo rivalu tri laka gola, oni su uhvatili priključak. Imali smo veliki pad u trećoj četvrtini. Neke stvari idu kako treba, mlađi igrači dobijaju prostor. Napreduju iz meča u meč. Nastavićemo da forsiramo mlade igrače.
Strateg Hrvatske Ivica Tucak čestitao je Crnoj Gori na fer i korektnoj utakmici.
''Mislim da smo zasluženo pobijedili i da smo večeras za nijansu bili bolji od Crne Gore. Željeli smo da pobijedimo bez obzira na to što smo ovdje došli bez šestorice prvotimaca. Zadovoljan sam reakcijom igrača, zadovoljan sam igrom. Lijepa utakmica, lijepa atmosfera, čestitke mojim igračima, ali čestitke i igračima i stručnom štabu Crne Gore na jednoj korektnoj utakmici. Naše ambicije su da što prije izvadimo vizu za Rio. Zbog toga ova godine Svjetska liga ima veliki značaj za nas.''

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers