sabato 3 giugno 2017

Montenegro: ‘’Ajkule’’ u Herceg Novom sparinguju sa Rusijom: Odlična provjera pred glavni dio priprema

Image result for russia montenegro

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore uveliko se priprema za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti koje je na program od 17. do 29. jula. Nakon priprema u Nikšiću, ‘’ajkule’’ punom parom rade u Herceg Novom, sparingovale su sa selekcijom Gruzije, od juče sa našom selekcijom radi i reprezentacija Rusije, a od ponedjeljka na pripremama u Herceg Novom je i Francuska.

‘’Završavamo četvrtu sedmicu priprema, prethodne tri smo radili sa velikim intezitetom. Sada smo smanjili tempo, da malo oporavimo igrače za glavni dio priprema, za ono što nas čeka, a to je Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Pridružili su nam se stariji igrači, Mišić, Draško Brguljan, Murišić, Lazović, od prošle nedjelje sa nama je Šćepanović. Na pripreme na Korčuli sa nama će biti i Čučković, dok će se Aleksandar Radović i Darko Brguljan priključiti nakon priprema u Grčkoj koje su na programu od 20. do 25. juna. Zadovoljan sam odrađenim do sada, imali smo dobru provjeru igrača iz domaćih klubova’’, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Do odlaska na pripreme na Korčuli od 8. do 16. juna, ‘’ajkule’’ će odraditi sparing mečeve sa selekcijama Rusije i Francuske.
‘’Nakon Kazahstana i Gruzije, na pripremama u Crnoj Gori biće i reprezentacije Rusije i Francuske, koje su sa velikim zadovoljstvom došle u Nikšić i Herceg Novi da sparinguju sa našom selekcijom. U komunikaciji sa ruskom federacijom dogovorili smo dolazak njihove seniorske reprezentacije koja će trenirati sa našom ekipom, kako na ‘’Škveru’’ tako i u institutu Igalo, dva puta dnevno. Na taj način nastavili smo sa odličnom saradnjom između dva Saveza, i zajedničkim pripremama pred velika takmičenja’’, poručio je direktor VPSCG Petar Porobić.
Na startu SP 17. jula igraćemo u 10:50h sa Kanadom, 19. jula zakazan je duel sa Brazilom od 21:30h a u trećem kolu 21. jula sa Kazahstanom od 18:50h.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers