sabato 18 luglio 2015

Turnir u Nišu - Trofej za Crnu Goru!

Mlađan Janović

Crnogorski vaterpolisti su osvojili pripremni turnir u Nišu - Nakon četiri pobjede u regularnom dijelu, posljednja, finalna je stigla poslije boljeg izvođenja peteraca. Savladana je Grčka sa 12:10 (nakon četiri četvrtine rezultat je bio 8:8).
Darko Brguljan i Predrag Jokić su postigli po dva gola, a po jedan Draško Brguljan, Mlađan Janović, Aleksa Ukropina i Nikola Murišić.Peterce su pogodili Aleksandar Ivović, Vjekoslav Pasković, Darko Brguljan i Janović. Heleni su dva puta promašili, a jedan šut je zaustavio Zdravko Radić.
Crna Gora - Grčka 12:10 - nakon peteraca (3:2, 2:4, 2:0, 1:2)
Niš - Bazen "Čair". Gledalaca: 150. Sudije: Raković, Putniković (Srbija).
Crna Gora: Radić, Dr. Brguljan 1, Pasković, Čučković, Da. Brguljan 2, Radović, M. Janović 1, Ukropina 1, Ivović, Murišić 1, Klikovac, Jokić 2, Lazović.
Grčka: Galanopulos, Milonakis, Dervisis, Genidunijas, Fudulis 3, Pontikeas 1, Afrudakis 1, Delakas, Murikis 1, Kolomvos, Gunas, Vlahopulos 2, Flegas.
Ovo je drugi trijumf izabranika Ranka Perovića nad Grcima na ovom turniru, pošto su u grupi u četvrtak slavili sa 9:7.Treće mjesto na turniru pripalo je Srbiji, koja je savladala Španiju rezultatom 10:9, iako je na poluvremenu imala tri gola minusa (4:1).

Predrag Jokić i Milorad Krivokapić

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers