sabato 18 aprile 2015

Srbija: Zvezda deklasirala Nais, derbi u polufinalu plej-ofa


Vaterpolisti Zvezde imaće težak zadatak (Foto: Vojislav Petrović)

U polufinalu plej-ofa Prve A lige Srbije igraće se derbi između Crvene zvezde i Partizan Rajfajzena. Crno-beli su u sredu upisali drugu pobedu protiv Starog Grada, dok su puleni Dejana Savića danas pod balonom bazena SC „Milan Gale Muškatirović“ deklasirali Nais sa 18:3 i tako zakazali derbi sa crno-belima u polufinalu plej-ofa.
Na Dorćolu se pitanje pobednika ni u jednom trenutku nije postavljalo, pošto su domaći od početka meča vodili. Već na poluvremenu je bilo 8:3 za crveno-bele, da bi u nastavku Zvezda postigla još 10 golova i stigla do ubedljive pobede. Zanimljivo je da ekipa iz Niša imala čak 17 isključenja, dok su se domaći samo četiri puta branili sa igračem manje.
Najefikasniji je bio centar Nikola Tomašević sa četiri pogotka, dok su po jedan manje postigli Veljko Tankosić i Ivan Rackov.
Crvena zvezda – Nais 18:3 (4:2, 4:1, 6:0, 4:0)
Bazen SRC „Milan Gale Muškatirović”. Sudije: Virijević (Zrenjanin) i Stefanović (Beograd). Isključenja: Crvena zvezda 4, Nais 17. Peterci: Crvena zvezda 2 (2).
CRVENA ZEVZDA: Draksimović, S. Rašović 2, Drašović 1, Tankosić 3, Tomašević 4, Eškert, Jovanović, V. Rašović 2, Ranđelović, Njegovan, Rackov 3, Obradović 2, Todorovski, Jović 1. Trener: Savić.
NAIS: Lazić, Kostić, Pavičić, Milić 1, Nosović, M. Milošević, Živić, Đurđević, Stanimirović, Đerđinović, Vasić 1, D. Milošević, Samardžić, Popović 1. Trener: Blagojević.
Polufinale se igra na dve pobede, a u prvoj utakmici, koja je na programu 25. aprila, domaćin će biti Partizan. Revanš na Dorćolu igra se četiri dana kasnije, dok će eventualna treća utakmica biti odigrana 6. maja.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers