mercoledì 29 aprile 2015

Srbija: Zvezda na Tašu dočekuje Partizan, Rašović zove navijače

zvezda-partizan-strahinja-rasovic

U sredu se nastavlja polufinalna serije plej-ofa. Kragujevčani će od 19 sati u Novom Sadu pokušati da dođu do druge pobede i plasmana u finale, dok će se od 16 časova i 30 minuta na bazenu SRC „Tašmajdan“ odigrati derbi između Crvene zvezde i Partizan Rajfajzena. Crveno-beli su u prvom susretu slavili sa 9:4 i novi trijumf bi im doneo finale.
Radnički je favorit protiv Vojvodine, pošto ima iskusniju ekipu, a u prvom meču je pobedio 9:4. Međutim, ekipu su zbog finansijskih problema napustili Filip Trajković i Marko Ćuk, dok Zdravko Radić zbog povrede neće igrati, pa možda mlada ekipa domaćih može i do iznenađenja.
Mnogo zanimljivije će biti u Beogradu. Iako se očekivao zanimljiv duel na Banjici, puleni Dejana Savića su zahvaljujući dobroj igri došli do, može se reći, ubedljivog trijumfa i dobre šanse da pred svojim navijačima obezbede finale. Sigurno je da šampionu neće biti lako, jer će crno-beli dati sve od sebe da izbore majstoricu.
U prethodnim sezonama vaterpolisti Zvezde imali su odličnu podršku na Tašmajdanu. Međutim, najvetreniji navijači ne dolaze na utakmice Triglav regionalne lige, pa je ovo odlična prilika da se tribine Tašmajdana ispune.
Najbolji strelac crveno-belih, Strahinja Rašović, za Vaterpolo vesti istakao je da njegovu ekipu čeka daleko teži posao nego u prvom meču i da bi im podrška navijača mnogo značila.
– Ovo je nova utakmica. Od nule se kreće i nadam se da nas prethodna pobeda nije zavarala, jer nas čeka daleko teži posao nego u prvoj utakmici, bez obzira na domaći teren. Treba ispraviti greške i odigrati još bolje i agresivnije. Bilo bi lepo da tribine budu popunjene i pozivam sve koji navijaju za Zvezdu i koji mogu da dođu da nam pomognu da pobedimo još jednom.
Utakmica između Crvene zvezde i Partizan Rajfajzena igra se u sredu od 16 časova i 30 minuta na bazenu SRC „Tašmajdan“, a ulaznice za derbi će se prodavati na blagajni bazena po ceni od 200 dinara.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers