sabato 16 agosto 2014

Povodom natpisa u medijima o mogucem prelasku Alekse Ukropine da igra za reprezentaciju Srbije: Saopštenje za javnost PVK Jadran - Herceg Novi



Povodom natpisa u medijima povodom moguće nastupa crnogorskog reprezentativca Aleksa Ukropine za reprezentaciju Srbije, oglasio se i saopštenjem matični klub Ukropine, PVK Jadran koje prenosimo u cjelosti.
Poštovani,
U vezi sa infomacijom ili bolje rečeno dezinformacijom koja se plasira u medijima za igrača našeg kluba ALEKSU UKROPINU, kao klub želimo da informišemo javnost da u kontaktu sa igračem i njegovim roditeljima nemamo takva saznanja, već da sve navedeno predstavljan dezinformaciju koja ugvrožava sportski razvoj pomenutog igrača i njegovo igranje u klubu i reprezentaciji Crne Gore. Svjedoci smo da je Aleksa nastupao za reprezentaciju Crne Gore na Prvenstvu Svijeta, za generaciju dvije godine stariju,  koje je prije pet dana završeno u Istanbuli, te da je bio jedan od naših najboljih igrača i time na najbolji mogući način pokazao za koga želi da igra.
Molimo Vas da ubuduće ovako ne provjerene informacije ne objavljujete i na taj način negativno utičete na razvoj mladih perspektivnih sportista.
Vezano za ovu temu klub, kao i pomenuti igrače se više neće oglašavati.
Srdačan sportski pozdrav.
PVK " JADRAN" HERCEG NOVI

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers