sabato 27 settembre 2014

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Radnički obezbedio prolaz u narednu rundu


0
Posle pobede na stratu protiv Marselja, Radnički je drugog dana na turniru prve faze kvalifikacija za Ligu šampiona, u duplom programu ostvario polovičan učinak i teoretski obezbedio plasman u sledeću rundu
FOTO: V. Marković
Bolji od Kragujevčana bio je mađarski OSC, dok su u popodnevnom meču izabranici Uroša Stevanovića, prema očekivanju, lako izašli na kraj sa gruzijskim Ligamušom.
Popodne je Radnički imao znatno lakši posao. U duelu sa Ligamušom postavljalo se samo pitanje konačne razlike u korist našeg tima.
Silovito je krenuo Radnički od starta, tek u ponekim momentima prve četvrtine dozvoljavao protivniku da ugrozi njegov gol.
Na kraju prve četvrtine bilo je 7:3, a jedini gol u preostalom delu utakmice, gruzijska ekipa postigla je u finišu treće četvrtine.
U goleadi protiv Ligamuša, u strelce se upisalo čak osam vaterpolista radničkog.
Kao ni prvog dana, u bazen nije ulazio povređeni Filip Trajković.
Ligamuš – Radnički 4:15 (3:7, 0:2, 1:3, 0:3)
Bazen Pjer Garso. Sudije: Galindo (Italija), Štampalija (Hrvatska).
LIGAMUŠ: Čumburidze, Kavtaradze, Čikvaidze 1, Imnaišvili, Rusišvili 1, Kazahišvili, Kvedeliani 1, Bagaturia, Urušadze, Gegelašvili 1, Magrakvelidze, Purtseladze, Šubladze.
RADNIČKI: Radić, Trajković, B. Popović 3, Marković 2, Miličić 2, Bogdanović, Ćirić, Basara 1, Vuksanović 2, Dedović 3, Ćuk 1, Petković 1, S. Popović.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers