domenica 21 settembre 2014

Vujasinović okupio mladi tim Partizana: Pripreme za novembar 2015.

Pripreme za novu sezonu počeo je i Partizan. Trener Vladimir Vujasinović je pulene na prvoj prozivci okupio u ponedeljak, kasnije nego njegove kolege iz drugih klubova
FOTO: V. Marković
Nisu crno-beli imali duži odmor od rivala, već je okupljanje zakazano za 15. septembar, s obzirom na to da su sada okosnice prvog tima uglavnom igrači koji su do kraja avgusta bili uključeni u rad juniorskih reprezentacija.
– Samo dvojica igrača su stariji od 20 godina, golman Rističević i Holanđanin Lukas Gilen, koji je pristao da još godinu dana volontira u Partizanu. Ostali su 1994. godište i mlađi. Imamo sjajnu ekipu koja bi u takmičenjima svog uzrasta nizala ubedljive pobede – uz osmeh kaže trener Vladimir Vujasinović. – Ali, u velikom smo zaostatku za rivalima u domaćim i evropskim takmičenjima. Nama u stručnom štabu je zadatak da učinimo sve da ta razlika u kvalitetu našeg i drugih timova tokom sezone postaje sve manja.
Crno-beli sezonu počinju prvim kolom Jadranske lige, 4. oktobra dočekaće Radnički. Na startu Lige šampiona 29. novembra Partizan će na Banjici igrati sa Galatasarajem.
– Na prvom treningu sam svima rekao da sada počinjemo pripreme za novembar 2015, da nam je cilj da do tada od ovih igrača napravimo sastav konkurentan za narednu sezonu Lige šampiona. Naravno, ne zanemarujemo rezultate ove sezone, ali dugoročna strategija je da kroz takmičenja ove sezone, ubrzamo obuku igrača kako bi ravnopravno mogli da se nose sa rivalima u seniorskim nadmetanjima.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers