venerdì 20 febbraio 2015

Crna Gora jača za Aleksandra Radovića


Glavni cilj stručnog štaba vaterpolo reprezentacije Crne Gore u preliminarnoj fazi Svjetske lige je uključiti što veći broj mladih igrača u rad seniorske selekcije, pružiti im šansu, kako bi kroz treninge i utakmice sa najiskusnijima sticali potrebno iskustvo i kvalitet za najveća takmičenja.
Kroz dosadašnje četiri utakmice šansu su dobili brojni mladi igrači u kombinaciji sa provjerenim snagama, a tako će biti i u naredne četiri utakmice. Takođe, naša reprezentacija biće jača za Aleksandra Radovića koji će svojim iskustvom i kvalitetom pomoći ’’ajkulama’’ da u nastavku sezone bilježe dobre rezultate, ali biće i primjer mladima kako napornim i požrtvovanim radom zaslužiti poziv prvog tima, saopštio je direktor VPSCG Petar Porobić.
Podsjećamo, naša reprezentacija je u prva dva kola poražena od Italije i Hrvatske, dok je u naredna dva bila bolja od Turske i Francuske. Do kraja takmičenja Crna Gora 17. marta gostuje Italiji u Đenovi, tri dana kasnije dočekaće Hrvatsku u Budvi, 31. marta zakazan je duel sa Francuskom u Nansiju, a u posljednjem kolu 14. aprila gostovaćemo Turskoj u Istanbulu.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers