sabato 6 giugno 2015

Hrvatska: Kobešćak produžio ugovor sa Jugom

(Foto: jug.hr)
(foto jug.hr)

Dubrovački Jug objavio je na zvaničnom sajtu da će trener Vjekoslav Kobešćak, koji je pre nekoliko meseci stigao iz Mladosti i naredne sezone predvoditi ovu ekipu. Predsednik Juga, Luka Jakobušić i Kobešćak rekli su da je saradnja, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena na tri godine.
– Vjeko nam je dao dimenziju koja nam u ovom trenutku kao klubu nedostaje. Zbog toga smo na tragu protekla tri meseca, a uz obostranu želju, dogovorili dugoročnu saradnju sa namerom i ciljem da Jug uz status koji ima, zauzme i takmičarski mesto koje zaslužuje – kazao je Jakobušić, dok je trener izjavio da će postaviti realne ciljeve.
– Zajedno slažemo ekipu, uz napomenu da imam slobodu izbora, naravno u okvirima koje klub može pratiti. Idemo u tri pravca i svaki od njih ima smisla i kao krajnji cilj ima tendenciju rasta uz razmišljanje unapred, a ne isključivo o ovoj sezoni koja je ispred nas. Postavićemo realne ciljeve i bićemo temeljni i stručni – uvek pazeći na rad u našoj školi vaterpola, regrutirajući igrače iz vlastitog pogona koji moraju biti temelj Juga. Slaganje ekipe može potrajati i celo leto, nećemo žuriti – kazao je zvanični sajt kluba Kobešćak, koji je prvo okupljanje zakazao već za početak jula.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers