giovedì 11 giugno 2015

Rađen odustao od saslušanja u Lozani

(Foto: Tanjug)

Srpski vaterpolo reprezentativac, Nikola Rađen, odustao je od saslušanja u Lozani, gde je trebalo da ga sasluša Antidoping odbor Svetske plivačke federacije, saznaju Novosti.
Rađen, koji je pre više od mesec dana suspendovan jer je bio pozitivan na kokain, pismenim putem se zahvalio na ponudi i zamolio članove tročlane komisije da mu saopšte do kog datuma mora pismeno da se izjasni o svom slučaju.
Trofejni sportista je u pismu naglasio da je svestan šta se desilo i da je rekao sve što je imao da kaže. Uostalom, Rađen je čim su objavljeni rezultati sa doping kontrole posle duela Španija – Srbija 17. februara u Madridu odustao od B uzorka i priznao da je napravio grešku. To je ponovio i u svom prvom dopisu Svetskoj federaciji, ali i kada se 20. maja otvorenim pismom obratio javosti.
Nekadašnjem vaterpolisti Vojvodine, Partizana, Hanje, Crvene zvezde i Olimpijakosa, preti kazna od dve do četiri godine, a od kada je suspendovan Nikola ne može da se profesionalno bavi sportom, niti da ide na sportske priredbe.

0 commenti:

Posta un commento

 

Followers