venerdì 5 giugno 2015

Novi poraz Srbije u Americi

sad-srbija-druga

Vaterpolo reprezentacija Srbije pretrpela je i drugi poraz na pripremama u Americi, pošto je domaća selekcija ovog puta slavila rezultatom 9:5. Protivnik je tokom većeg dela bio bolji i zasluženo je stigao do sigurne pobede, a za našu ekipu ni u ovom meču nisu igrali Andrija Prlainović, Duško Pijetlović i Filip Filipović.
Srbija je povela na početku utakmice, ali je do kraja prvog perioda domaći sastav preokrenuo, a onda u nastavku došao i do dva gola prednosti (4:2). Naši vaterpolisti stigli su do izjednačenja golovima Mitrovića i Nikića, ali je Bonani vratio prednost svojoj ekipi, koja je na poluvremenu vodila sa 5:4.
Amerikanci su sa dva brza pogotka u nastavku stigli do tri gola prednosti. Pred kraj trećeg perioda Azevedo je povisio na 8:4, a posle gola Mana u poslednjoj četvrtini za 9:4 pitanje pobednika je bilo rešeno. Konačnih 9:5 postavio je Nikić nekoliko sekundi pre kraja utakmice. Srpski centar je sa dva pogotka bio najefikasniji u našem timu, a isti učinak kod domaćina imali su Samjuels, Azevedo i Bonani.
Sledeći susret je u noći između nedelje i ponedeljka
SAD – Srbija 9:5 (2:1, 3:3, 3:0, 1:1)
Bazen Riversajd. Igrač više: SAD 7 (4), Srbija 8 (1). Peterci: SAD 1 (0), Srbija 1 (1)
SAD: Bajron, Vavić, Obert, Kimbel, Vajgo, Kupido 1, Samjuels 2, Azevedo 2, Boven 1, Bonani 2, Smit, Man 1, Mozes.
SRBIJA: G. Pijetlović, Mandić, Gocić, Ranđelović, Subotić, Ubović, Nikić 2, Aleksić, V. Rašović 1, Jakšić, S. Rašović 1, S. Mitrović 1, B. Mitrović.


0 commenti:

Posta un commento

 

Followers